Remeha

Louer-Installatietechniek is Dealer van Remeha. En altijd bereikbaar voor onderhoud – service en storingen aan uw toestel. Wij hebben diverse onderdelen op voorraad, zodat u niet lang zonder warm water of warmte hoeft te zitten. Voor advies kunt u ook altijd contact opnemen. De populaire toestellen zijn momenteel de Remeha Calenta ace. + Remeha Tzerra ace + en de betrouwbare Remeha Avanta. En nu nieuw de Avanta ace. In combinatie met de remeha E-twist of de i-sence kun je nu nog duurzamer en goedkoper stoken. Wie wil dat nu niet.

De slimste cv-ketel voor luxe en duurzaam wooncomfort

Calenta Ace

Slim, robuust en royaal

Met de Remeha Calenta Ace kies je voor luxe wooncomfort. Hij is beter, handiger, robuuster en vooral slimmer dan andere cv-ketels. De optionele automatische bijvulinrichting maakt je leven nog makkelijker. Hij zorgt ervoor dat de waterdruk in je ketel nooit te laag wordt. Knoeien met een vulslang is daarmee verleden tijd.

Door de ingebouwde voorbereidingen voor een koppeling met duurzame technieken, zoals bijvoorbeeld een warmtepomp en/of een zonneboiler, is het ook echt een cv-ketel voor de toekomst.

De Calenta Ace is een combiketel voor verwarming en warm water die leverbaar is in drie comfortklassen.

Benieuwd welke cv-ketel het beste bij jou past? Neem dan contact op met louer-installatietechniek.

Warm water in overvloed

De nieuwe Calenta Ace is voorzien van een slimme (tap)sensor die zorgt voor ruime hoeveelheden warm water. In zijn klasse is hij daarmee zelfs koploper! Ideaal bij gelijktijdig gebruik van meerdere tappunten in huis. Zo kan je bij de hogere cw-klassen warm water nemen in de keuken, zonder dat iemand die gelijktijdig doucht daar veel van merkt.

De Calenta Ace CW6 heeft aanvullend een ingebouwd boilervat van 40 liter waarmee efficiënt warm water kan worden opgeslagen dat direct kan worden afgetapt. Wil je nog meer warm water omdat je bijvoorbeeld meerdere badkamers hebt? Kies dan voor een Calenta Ace 25ds of 35ds. Deze ketels kunnen namelijk direct gekoppeld worden aan een groot volume voorraadboiler zodat je nooit zonder zit.

eSMART Inside: intelligente aansturing

De Calenta Ace is uitgerust met het geavanceerde eSmart Inside besturingssysteem. eSmart Inside geeft de cv-ketel meer intelligentie en maakt hem beter voorbereid op de mogelijkheden die de digitale wereld ons biedt. eSmart Inside staat voor de brede range aan digitale mogelijkheden die Remeha biedt en de komende jaren gaat bieden om haar toestellen slimmer en daarmee zuiniger te maken. Zodoende kan je met de slimme eTwist thermostaat en handige eTwist app snel en moeiteloos de temperatuur in huis regelen, waar je je ook bevindt!

Met eSmart Inside is de Calenta Ace ook uit te breiden met Remeha Connect. Remeha Connect is onze digitale service waarmee een installateur op afstand het functioneren van jouw ketel in de gaten kan houden. Zodra er een storing dreigt ontvangt de installateur daarvan een melding en kan een echte storing worden voorkomen. Zo heb je dus nooit meer een koude douche! Vraag jouw installateur of Remeha Connect ook in zijn pakket zit.

Calenta Ace eSmart inside

Automatisch je cv-ketel bijvullen

Nooit meer water bijvullen met de unieke automatische (bij)vulinrichting! De Calenta Ace kan worden uitgebreid met een intelligente (bij)vulinrichting. Wanneer de waterdruk in de cv-installatie te laag wordt, zorgt eSmart Inside ervoor dat de ketel volautomatisch wordt bijgevuld, maar nooit te veel of te vaak.

Houd je toch liever een oogje in het zeil? Dan is de semi-automatische instelling van de bijvulinrichting een extra slimmigheidje. Hiermee kan je via de ketel, de eTwist of de eTwist app eerst akkoord geven voordat het systeem zichzelf bijvult.

Tip: Te lage waterdruk is de meest voorkomende storing bij cv-ketels. Met de automatische bijvulinrichting is dat nu verleden tijd. De bijvulinrichting is als optie leverbaar. Hetzij als onderdeel van een handig montageframe, hetzij als losse unit onder de ketel.

Calenta Ace

Prestaties

Calenta Ace 25dsCalenta Ace 35dsCalenta Ace 28c CW4Calenta Ace 40c CW5Calenta Ace 40L CW6
Nominaal cv-vermogen (80/60 graden)kW5,0 – 24,87,1 – 34,85,0 – 24,87,1 – 34,57,1 – 34,5
Nominaal cv-vermogen (50/30 graden)kW5,6 – 25,57,9 – 35,95,6 – 25,57.9 – 35,67.9 – 35,6
Nominaal cv-vermogen (Hs) cv-zijdigkW5,8 – 27,88,1 – 38,75,8 – 27,88,1 – 38,78,1 – 38,7
Nominaal cv-vermogen (Hi) cv-zijdigkW5,8 – 27,88,1 – 38,75,8 – 27,88,1 – 38,78,1 – 38,7
Nominaal cv-vermogen (Hs) sanitairzijdigkW5,2-25,07,3 – 34,85,2-25,07,3 – 34,87,3 – 34,8
Nominaal cv-vermogen (Hi) sanitairzijdigkW5,8 – 31,18,1 – 43,18,1 – 43,1
Gaskeur CW-klassekW5,2 – 28,07,3 – 38,87,3 – 38,8
Specifieke debiet warmwater bij 40 graden456
Waterverwarming – opgegeven capaciteitsprofiell/min14,520,324
Energie-efficiënteklasse voor waterverwarmingXLXXLXXL
Seizoensgebonden energie-efficiënteklasse voor ruimteverwarmingAAAAB
Montage gewichtkg2931313355
De perfecte all-rounderTzerra Ace
De Tzerra Ace is ondanks zijn geringe afmetingen een echte kanjer. Bij de ontwikkeling van het toestel hebben we goed geluisterd naar de wensen vanuit de markt. Hierdoor heb je met de Tzerra Ace niet alleen een toestel met een optimaal warmte- en warmwatercomfort. Door de ingebouwde voorbereidingen voor een koppeling met duurzame technieken, zoals bijvoorbeeld een warmtepomp en/of een zonneboiler, is het ook echt een cv-ketel voor de toekomst.
De Tzerra Ace is een combiketel voor verwarming en warm water die leverbaar is in drie comfortklassen. Of je nu in een appartement woont of in een vrijstaande woning. Een spaardouche hebt of een ligbad. Er is er altijd één die bij je past!
Benieuwd welke cv-ketel het beste bij jou past?

De perfecte all-rounder

Compact en betrouwbaar

De meest herkenbare eigenschappen van de Tzerra Ace zijn de compacte afmetingen. Hiermee kan je aanzienlijk besparen op plaatsingsruimte. Ruimte die je vast goed kunt gebruiken voor andere doeleinden. Door de toepassing van uitsluitend betrouwbare componenten, is de Tzerra Ace een kwalitatief zeer hoogwaardig toestel.

eSMART Inside: intelligente aansturing

De Tzerra Ace is uitgerust met het geavanceerde eSmart Inside besturingssysteem. eSmart Inside geeft de cv-ketel meer intelligentie en maakt hem beter voorbereid op de mogelijkheden die de digitale wereld ons biedt. eSmart Inside staat voor de brede range aan digitale mogelijkheden die Remeha biedt en de komende jaren gaat bieden om haar toestellen slimmer en daarmee zuiniger te maken. Zodoende kan je met de slimme eTwist thermostaat en handige eTwist app snel en moeiteloos de temperatuur in huis regelen, waar je je ook bevindt!

Met eSmart Inside is de Tzerra Ace ook uit te breiden met Remeha Connect. Remeha Connect is onze digitale service waarmee een installateur op afstand het functioneren van jouw ketel in de gaten kan houden. Zodra er een storing dreigt ontvangt de installateur daarvan een melding en kan een echte storing worden voorkomen. Zo heb je dus nooit meer een koude douche! Vraag jouw installateur of Remeha Connect ook in zijn pakket zit.

Tzerra Ace cv-ketel eSmart inside
Klein van stuk, groots in prestatieAvanta
De Remeha Avanta is een zeer compact HR-combitoestel dat presteert als een grote. De Avanta heeft een groot vermogensbereik en levert, afhankelijk van de gekozen CW-klasse, een luxueuze hoeveelheid warm water waar en wanneer je maar wilt. Daarnaast is deze kleine Remeha uitermate energiezuinig en ontziet hij het milieu maximaal. Uiteraard voldoet de Avanta aan de meest recente energieverbruikseisen. Een prima keuze voor iedereen die van warmte houdt.
Van kleinere tot grotere huishoudens, met de Avanta ben je gegarandeerd van warmte.

Klein van stuk, groots in prestaties

Thuis in ieder huis

Of je nu veel vermogen nodig hebt of wat minder, de Remeha Avanta past zich moeiteloos aan. Hij doet precies wat je van een modern HR-combitoestel mag verwachten en is daarbij ook nog eens prettig geprijsd, eenvoudig te installeren en uitermate onderhoudsvriendelijk. Bovendien is het toestel geschikt voor propaan. En dat is wel heel veelzijdig voor zo’n kleintje.

De vertrouwde Avanta serie

De vertrouwde Remeha Avanta serie bestaat uit HR-combitoestellen. Door de verscheidenheid in zowel cv- als warm tapwater vermogen, is er een Avanta voor iedere situatie. De uitermate geringe afmetingen (60 x 40 x 29 cm), het uitzonderlijk lage gewicht (25-27,7 kg) en de zeer flexibele aansluitmogelijkheden, maken de toestellen ook geschikt voor snelle en projectmatige installatie. De zeer flexibele aansluit- en toepassingsmogelijkheden maken het toestel breed inzetbaar. Onafhankelijk van het benodigde cv-vermogen, zorgt een boosterfunctie er echter altijd voor dat de verschillende CW-keurmerken royaal worden gehaald.

Prestaties

KeteltypeNominaal vermogen kWSpecifieke tapcapaciteit in l/min van 40 gradenComfortklasse
Avanta 24c CW36,5 – 21,610CW3
Avanta 28c CW46,2 – 26,712,5CW4
Avanta 35c CW56,6 – 31,215CW5

Groot vermogen, klein van stuk

Deze lichtgewicht van zo’n 25 kilo heeft een groot vermogensbereik en is door de compacte vormgeving (60 x 40 x 29 cm) te monteren op vrijwel iedere plek; aan het dunste wandje of zelfs in het keukenkastje.

Warmte op maat

De Remeha Avanta is verkrijgbaar in drie verschillende CW-klassen. Het type dat het beste bij je past is afhankelijk van het benodigde vermogen voor jouw woonsituatie en het gewenste comfort. Iedere klasse ontziet het milieu maximaal.

Extra comfort met de slimme eTwist thermostaat

Overweeg je de Avanta aan te schaffen? Wanneer je deze combineert met een slimme eTwist thermostaat haal je nog meer uit je cv-ketel. Ook wanneer je niet thuis bent. Vraag je installateur naar de mogelijkheden.

QuintaAce 45 kW -e Twist
Avanta Ace overview product

Bewijst dat het nog beter kan

Avanta Ace

De Avanta werd in 2004 geïntroduceerd en was vanaf de start een succes. Vanwege zijn zeer goede prijs/prestatie verhouding werd deze cv-ketel razendsnel populair bij installateurs en favoriet bij consumenten. Nu, ruim 1,5 miljoen exemplaren en talloze tevreden gebruikers verder, introduceren we de Avanta Ace. De techniek heeft niet stilgestaan en de mogelijkheden groeien – het toestel is optimaal voorbereid op de toekomst. Ook de Avanta Ace is een energiezuinige cv-ketel die altijd zorgt voor comfort en ruim voldoende warm water. Ideaal voor kleinere tot iets grotere huishoudens.

Vind een installateur

 • Appartement – tussenwoning – hoekwoning
 • Kleinere tot gemiddelde huishoudens
 • Leverbaar in CW3 – CW4 – CW5
 • Eenvoudig te koppelen met zonneboiler en hybride warmtepomp
 • Eenvoudig te onderhouden
 • Door en door betrouwbaar
 • Uitgelicht Avanta Ace
 • Technische Specificaties
 • Product Datasheet
 • Documentatie en downloads

Avanta Ace bewijst dat het nog beter kan

Remeha heeft de Avanta naar een next level gebracht. De vertrouwde sterke eigenschappen zijn aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen. Slimmigheden, zoals standaard ingebouwde onderdelen, zorgen ervoor dat de nieuwe Remeha Avanta Ace snel en eenvoudig is te installeren én te onderhouden. Wat betreft betrouwbaarheid doet de Avanta Ace natuurlijk niet onder voor de Avanta. 

Klaar voor de toekomst

De Avanta Ace is slim voorbereid op de koppeling met duurzame technieken, waaronder de zonneboiler en hybride warmtepomp. Verder is de Avanta Ace geschikt voor aardgas met 20% waterstof bijmenging. Dus met de Avanta Ace maak je de juiste keuze voor nu én in de toekomst. 

Waterstof - 20 procent bijmenging - Remeha
Avanta Ace - beproefde onderdelen - geel

Betrouwbaar: beproefde onderdelen

In de Avanta Ace is gebruikt gemaakt van beproefde onderdelen die al honderdduizenden keren probleemloos zijn ingezet binnen de BDR Thermea Group waar Remeha onderdeel van uitmaakt. Hierdoor is de betrouwbaarheid van de Avanta Ace gegarandeerd. 

Avanta Ace - installatievriendelijk - geel

Weinig plaatsingsruimte nodig

Diverse onderdelen zijn standaard ingebouwd in de Avanta Ace, ook onderdelen die bij andere toestellen nog onder het toestel gemonteerd moeten worden. Zelfs de aansluitingen vallen achter de bemanteling weg. Hierdoor kan de Avanta Ace ook op plekken worden geïnstalleerd waar beperkte ruimte beschikbaar is. 

Avanta Ace - eSmart inside - geel

eSmart inside

De Avanta Ace is uitgerust met het geavanceerde eSmart inside besturingssysteem. eSmart Inside geeft de cv-ketel meer intelligentie en maakt hem beter voorbereid op de mogelijkheden die de digitale wereld ons biedt. eSmart Inside staat voor de brede range aan digitale mogelijkheden die Remeha biedt en de komende jaren gaat bieden om haar toestellen slimmer en daarmee zuiniger te maken. Zodoende kan je met de slimme eTwist thermostaat en handige eTwist app snel en moeiteloos de temperatuur in huis regelen, waar je je ook bevindt!

Display 

Het bedieningspaneel is voorzien van een display en vier drukknoppen waarmee eenvoudig de status van het toestel kan worden bekeken. Voor een duidelijke schermaflezing is het display voorzien van een backlight, welke oplicht wanneer op een toets wordt gedrukt. Door de ingebouwde waterdruksensor is de waterdruk ook digitaal af te lezen en zal de ketel een melding geven wanneer er water bijgevuld dient te worden. Zo voorkom je een koude douche!  

Avanta Ace display - Remeha - The Feeling of Warmth