Louer-Installatietechniek.

Louer-Installatietechniek is een eenmanszaak van Marco Louer die is gespecialiseerd in verwarming en loodgieters werkzaamheden. Dit betreft onderhoud en service aan CV-ketels – gastoestellen ** en warmtepompen. Is het toestel aan vervanging toe kan deze ook worden vervangen. Daarnaast ook diverse loodgieters reparatie werken voor particulieren en bedrijven.

**CO gecertificeerd volgens de nieuwe gaswet, deze gaat in per 1 juli 2020.

13 Mei 2020 gecertificeerd voor de nieuwe wettelijke gasketel wet. Met deze wet moet het aantal ongelukken met koolmonoxide en gasexplosies terug worden gedrongen. Met deze certificering is het bewijs van vakmanschap afgegeven aan Marco Louer. EERSTE MONTEUR WERKTUIGBOUWKUNDIGE INSTALLATIE EN SERVICE EN ONDERHOUD.

Ivm de Coronavavirus Kunnen diverse werkzaamheden niet doorgaan door besmettingsgevaar. Voor calamiteiten ben ik altijd bereikbaar.
Zo lang het RIVM het toelaat om klanten te bezoeken voor storingen of om kleine werkzaamheden te kunnen blijven doen, is het aan mij om te bepalen of het verantwoord is. Indien u vragen heeft kunt u altijd
telefonisch contact opnemen, of via whatsapp.

Ik hoop voor uw begrip.


Marco Louer
Louer-Installatietechniek.nl

Eén antwoord op “Louer-Installatietechniek.”

  1. Wil je een reactie plaatsen op de website, kun je op de titel klikken. Dan zal onder in het veld een formulier verschijnen waar je je reactie kunt plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *